BISNODE - Eu-Secure - Eu-Secure Insurance and Safety Zrt.

Tartalomhoz ugrás
Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek
A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Eu-Secure Insurance and Safety Zrt. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 7,44 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.
Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.
A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi  Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.
Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ezt a stabilitást az elkövetkezendő egy évben is megtudja őrizni, így büszkén állíthatjuk, hogy az Eu-Secure Insurance and Safety Zrt. a jövőben is stabil szereplője lesz a vagyonvédelmi piacnak.
Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.
Bisnode Tanúsítvány
Rendőrhatósági Tevékenységi Engedély
Őrzés védelem, vagyonvédelem, telephelyőrzés, vagyonőr, vagyonőrzés, irodaházőrzés, mezőgazdasági telephely őrzés, recepció, biztonsági őr, portaszolgálat, portás, járőr, kutyás járőr, fegyveres őr, pénzszállítás, értékszállítás, követeléskezelés, objektumőrzés, üzemőrzés, rendészeti feladataok, üzemrendészet, tűzvédelem, tűzvédelmi megbízott
Szolnok, Budapest, Debrecen, Heves, Eger, Miskolc, Sopron, Győr, Szeged, Kecskemét, Tapolca, Székesfehérvár, Kisbér, Komárom, Tata, Jászberény, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Gyula, Békéscsaba, Cegléd, Monor, Nyíregyháza, Hódmezővásárhely
Vissza a tartalomhoz