Biztonságtechnika - Eu-Secure Insurance and Safety Zrt.

Tartalomhoz ugrás
Biztonságtechnikai Megoldások
Korszerű, felhasználóbarát, egyszerűen bővíthető és integrálható biztonságtechnikai eszközökk és rendszerek.   Karbantartás, felülvizsgálat, garanciális háttér, akár 'örök garancia' biztosításával. Komplex jelzésfogadó állomás vide- tűzjlező- riasztó- GPS és műszaki rendszerek távfelügyeletére.
Integrált Biztonsági Rendszerek
Komplex Biztonságtechnika

Komplex biztonságtechnikai rendszermegoldásainkat elsősorban vállalalti ügyfeleink részére ajánljuk, ahol nagy területen, eltérő funkcióval rendelkező biztonságtechnikai rendszereket (kül- és beltéri riasztórendszer, videomegfigyelő rendszer, beléptetétőrendszer, tűzjelzőrendszer, áruvédelmi - logisztikai rendszer...stb... ) szükséges összehangolni és működtetni.
Cégünk meglévő rendszerek esetében elvégzi a biztonságtechnikai auditot amelynek részre a rendszerhatékonyság elemzés is, valamint javaslatokat tesz a rendszerek hatékonyabb működésére, összehangolására, integrálására is. Igény esetén megtervezi az új rendszert, kivitelezi azt és működteti, távfelügyeleti szolgáltatást és távmenedzselési lehetőséget biztosít. Önnek nem kell szakértővé válni, nem kell munkatársat felvenni a biztonságtechnikai rendszereinek kezelésére, beállítására, módosítások elvégzésére, Cégünk távolról, alacsonyköltségek mellett elltája ezeket a feladatokat is. Élőerős szolgáltatások igénybevétele estén 'örök garanciát' vállalaunk eszközeinkre, rendszereinkre.
Videorendszer
Kamerás Térfigyelőrendszerek

Cégünk kiváló ár - értékarányban tervez prémiumkategóriás megfigyelőrendszereket. Térfigyelőrendszereinket egyedileg az ügyfél igényére, a megfigyelés tárgyára a környezeti tényezők, jogszabályi előírások együttes figyelembevételével tervezzük meg és építjüki. A rendszerkiépítés során az előzőeken túl a pénzügyi - gazdasági tényezőket is figyelembe vesszük és minden esetben a leggazdaságosabb konstrukciót alkalmazva járunk el.
Rendszereink egyedi, intelligens elemző, kiértékelő funkciókkal rendelkeznek, melyekhez opcionálisan további videoanalizáló funkciók is rendelhetők.  A egújabb AI alapú analitikákkal felvértezett VMS, és a biztonságtechnikai rendszerek integrációját biztosító PSIM szoftverek további intelligens elemző és riasztási funkciókat biztosítanak a rendszereink hatékonyabb használatához. Az intelliges kamerarendszerink által nyújtott szolgáltatásokról ITT tud többet olvasni. Leggyakrabban használt intelligens funkciók; Mozgásérzékelés, Hangérzékelés, Alak- és alakváltozás felismerés/objektumkövetés, Vonalátlépés érzékelés (virtuális kerítés), Eltűnt tárgyak (lopás) érzékelése, Elhagyott (idegen) tárgyak érzékelése, Haladási irány megfigyelése, Zsúfoltságdetektálás, Kamera elleni szabotázs érzékelése, Rendszámfelismerés, Sebességérzékelés és forgalomszámlálás, Futásérzékelés, Bóklászás érzékelés, Arcfelismerés.
Videorendszer
Áruházi Kamerarendszer - Intelligens Rendszerek
A kiskereskedelmi üzletek készlethiányát jelenleg is nagy százalékban a bolti lopások (eladó térben elkövetett lopások adják. Az elmúlt hét év statisztikai adatai alapján nemzetközi szinten és Magyarországon is hasonlóan, ~ 240%-l nőtt a lopások értéke, de megemelkedett a garázdaságak és az eladók testi épségét fenyegető támadások száma is.
A bolti lopások megelőzése céljából cégünk előzetes helyszíni felmérés és a biztonsági elemzést követően tervezi meg a kamerás rendszert, figyelembe véve a polcok, az áruk elrendezését, a kasszatereket, a be – és kilepő zónákat egyaránt. A telepítendő kamerás rendszer működését összehangolja a területen működő más biztonságtechnikai rendszerekkel, valamint szinkronizálja a hatályos adatvédelmi ( GDPR ) szabályozással is. Cégünk képes AI technológián alapuló intelligens kamerás rendszert és ehhez kapcsolódó ’ smart security ’ egységeket, rendszereket telepíteni, a rendszereket integrálni. A mesterséges intelligencia kereshetővé és cselekvőképessé teszi a videó rendszereket, lehetővé téve felhasználóinak, hogy proaktív módon kivizsgálják a kiskereskedelmi veszteségeket, és pontosan meghatározzák a kiskereskedelmi bűncselekmények elkövetésére hajlamos személyeket, valamint valós idejű megfigyelési és riasztási rendszert kínáljakan a gyanús viselkedéshez. Az intelligens kamerarendszerünk pl felismeri azokat a személyeket, akik túl sokáig ácsorognak vagy időznek egy-egy területen, többször visszatérnek egy – egy helyszínre, de azt is, ha a kosár helyett máshová helyezik el az árut. Ilyen esetekben a rendszer ezt jelezni képes a biztonsági személyzetnek/operátornak, aki az eseményre szakszerűen tud reagálni.
Intelligens Lopásmegelőző Rendszerek
Boltilopás Megelőző Rendszerek

Azoknak a kiskereskdelmi egységeknek, üzlethálózatoknak, ahol összetettebb biztonsági problémát kell megelőzni - kezelni, eltérő eredetűek a készlethiányok, valamint szeretnének a rendszer kiegészítéseként vásárlást - termékfogyást - készletelemző adatokat is kinyerni a biztonsági rendszerből komplex boltilopás megelőző rendszerünket ajánljuk. Rendszerünk a kereskedelmi egység külső területeitől ( pl. parkoló ) a belső - közöshaszbnálatú területek, eladótér, raktárak, irodai egységek illetve kiemelt kockázatú helyiségek együttes védelmét képes megoldani.
A komplex áruházvédelmi rendszerünk egymástól eltérő funkcionalitású, de egymásra épülő rendszerek integrációjából áll optimálisan megtervezve, hogy azok egymást segítve működjenek és minél nagyobb mértékben lefedjék az egyes kockázatokat. Kívülről befelé haladva kerül kialakításra a külső védelmi zóna, mely magában foglalja a ki- belépési árukiadási – áruvételezési pontokat. A belső területeken az eltérő funkcióval rendelkező területrészek védelme az adott területre szabott biztonsági megoldásokkal kerül kialakításra ( raktárak, eladó tér, kasszatér, pénztár, irodák…). Az egyes területekre és területekről történő átjárás szintén felügyelve történik. A legnagyobb problémát okozó, eladó téren elkövetett lopások, rongálások, csalások védelme érdekében Cégünk a legkorszerűbb AI technológiával szerelt kamerás rendszert, ’ okos polc ’ technológiát és áruvédelmi rendszereket tud biztosítani megrendelői részére.  Az intelligens polc technológia által a polcok úgy vannak konfigurálva, hogy valós idejű riasztásokat adjanak és cselekvésre ösztönözzék a szeméylzetet illetve a biztonsági szolgálatot ( áruházi rendészeti szolgálat ). Az intelligens polc regisztrálja az egyes termékek eltávolítását és azonosítja az atipikus többszörös eltávolítást. Ebben az esetben a polc azonnal riasztást vált ki. A veszteségmegelőzési előnyökön túl az intelligens polcok lehetővé teszik a kiskereskedők számára, hogy valós időben kövessék nyomon az árut, és betekintést nyújtsanak az újrakészletezésbe is.  
Intelligens Lopásmegelőző Rendszerek
Áruvédelmi Rendszer

Legyen biztonságban árukészlete, csökkentse a bolti tolvajok esélyét!
A kiemelten biztonságos áruvédelem ma már nem luxus, nem jár jelentős kiadásokkal. Mi az üzletére szabott, egyedi konstrukciót kínálunk több biztonságirendszer összehangolásával. Az elektronikus lopásmegelőző rendszerek jelentősége napjainkban igen nagy, mára a kiskereskedelmi egységek alapvédelmi eszközévé vált az áruvédelmi rendszer.
Bevásárlóközpontokban már nem található olyan üzlet, mely ne lenne ellátva áruvédelmi rendszerrel. Ez több szempontból is fontos. Egyrészt megnöveli a bolt eredményességét, mert visszatartja, felderíti, meggátolja a termékek illetéktelen eltulajdonítását. Másrészt munkaerőt spórol, mert a shopban az eladó személyzetnek nem szükséges közvetlenül figyelnie az esetleges lopásokat, ezt az elektronikus áruvédő rendszer elintézi helyettük. Sajnos mára a tolvajok is egyre jobban ismerik az áruvédelmi rendszerek működését így a hagyományos illetve önmagában működő áruvédelmi kapuk már nem nyújtanak megfelelő védelmet.
Cégünk minden elterjedt áruvédelmi rendszert (RF, AM, EM és RFID, EMID) telepít és üzemeltet, ezért az Ön üzletéhez optimális rendszert tudjuk kínálni! Az általunk kínált áruvédelmi kapu a mai kor technikai és elkövetésmódszertani elvárásainak is megfelel.  (Interneten keresztül kontrollált áruvédelmi rendszer, online statisztika, antennákba beépített, de utólag is integrálható alufólia és mágnes detektálás.
Behatolásjelző Rendszerek
Épületvédelmi Riasztórendszerek

Napjainkban egyre gyakrabban jelenik meg a cégeknél és otthonainkban is a környezettudatos gondolkodás, az ökológiai lábnyom csökkentésére való törekvés a biztonság növelése mellett illetve azzal párhuzamban. Minden vállalatnál kiemelt figyelmet kell kapnia a ‘Health and Safety’ előírásoknak. Az általunk kínált smart office és smart home biztonsági rendszerekkel a munkahelyek és otthonok egészségesebb munkakörnyezete mellett a biztonság is megsokszorozódik ráadásul a rezsiköltségek jelentősen csökkenthetők egy jól megtervezett rendszerrel.
Ez a dolgozók vagy szeretteink biztonságát éppen úgy jelenti mint a vagyontárgyak, az épület biztonságát. Fejlett rendszereinkhez a kamerarendszerek, beléptető rendszerek is integrálhatók, teljes védelmi platformot alakítva ki otthonában és/vagy munkahelyén, vállalkozásában, távolról is hozzáférhető kontroll lehetőséggel. Rendszereinkhez speciális érzékelők illesztésével a biztonság növelhető és betöréseken kívül más kockázatok is kezelhetők általa. Ilyen érzékelők lehetnek üvegtörésérzékelők, ajtó és ablak nyitás érzékelők, füstérzékelők, tűzérzékelő, CO és egyéb gázérzékelők, vízkiömlés érzékelők, hőmérséklet érzékelők, garázskapu érzékelő – riasztó, és így tovább. Rendszereink alkalmasak jelenlét szimulációra szintén.
Központjaink szabadon bővíthetők és olyan fejlett megoldásokat alkalmaznak, amelyek a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják minden esetben ( két független jelszó bevezetése a kiválasztott területek eléréséhez, kétszekciós áramellátás összetett autodiagnosztikával, rejtőjelek kihasználása, háromparaméteres EOL rezisztens vonalak , stb… ). Ezen megoldásoknak köszönhetően olyan rendszert lehet alkotni, amely megfelel a legnagyobb kockázati fokozatú objektumokban megkövetelt biztonsági előírásoknak is.
Rendszereink MABISZ minősítettek, távfelügyeletre csatlakoztathatók. Műveleti és Irányítási Központunkban 24 órás, magasan képzett személyzet látja el a jelzések fogadásának felügyeletét, a beérkező jelzések értékelését, akik haladéktalanul intézkednek minden szükséges esetben. Központunk MABISZ és Katasztrófavédelmi minősítéssel is rendelkezik, mely nem csak biztonsági rendszerek, hanem tűzjelzőrendszerelk és egyéb műszaki rendszerek (hűtő – fűtőrendszerek, napelem parkok, liftek) távfelügyeletére is alkalmasak.

Behatolásjelző Rendszerek
Területvédelmi Riasztórendszerek

Kültéri behatolásjelző rendszereink önálló egységként illetve a beltéri behatolásjelző rendszerhez integrálva is működtethetők. A rendszer elemei elhelyezhetők csapdaszerűen vagy a teljes védelemre való törekvést szemelőt tartva a teljes külső védelmi vonalra telepítve ( héjvédelem ), a hatékonyabb védelmi egység kialakítása céljából eltérő érzékelési/működési funkciót alkalmazó egységek – érzékelők együttes alkalmazásával.
A kültéri védelem első vonalaként megépített elektronikus kerítésvédelem vagy másnéven héjvédelem általában infrasorompó ( infrakerítés , infrakapu ), elektromos kerítés és/vagy különböző lépésvédelmi rendszerekből áll. Az ár-érték arányát tekintve költségkímélőbb megoldás az infrasorompó illetve kültéri mozgásérzékelők alkalmazása. Korszerű technológóiára épülő eszközök és szakértő rendszertelepítés –  kivitelezés esetében a vakriasztások száma a minimálisra csökkenthető. Az egyik legfontosabb biztonsági rendszer a kültéri riasztórendszer / kerítésvédelmi rendszer, hiszen a védendő terület tekintetében ez az első védelmi vonal. A védelmi vonal (héjvédelem ) határa természetesen nem csak egy területe hanem egy adott épület is lehet, mely esetében a héjvédelem, a külső falak, az azokon lévő nyílászzárók védelmét jelenti. Természetesen ez lehet második védővonal is egy területvédelem megléte esetén. Rendszereink alkalmazásukat tekintve nyílászárók védelmére is használhatóak, második védelmi vonalként, ekkor az érzékelők az ablaknyílások külső előterének megsértése esetén riasztanak. A kültéri védelem esetében is ki lehet a rendszert kamerákkal, távfelügyeleti szolgáltatásokkal egészíteni, melyek által a biztonság tovább növelhető.
Beléptetőrendszer
Bimetrikus és RFID Kártyás Beléptetők

Az elmúlt néhány év tendenciái szükségessé tették a beléptető rendszerek biztonságának felülvizsgálatát, majd ezirányú fejlesztését. Mindig is léteztek támadási kísérletek és sikeres támadások beléptető rendszerek ellen, de ezek mára iparszerűvé váltak. A belépő kártya, vagy ujjlenyomat másoló berendezések, készletek az interneten olcsón, több forrásból is beszerezhetőek.
Sajnálatos módon a beléptető rendszerek üzemeltetői vagy nincsenek tisztában rendszereik sebezhetőségével, vagy ami még rosszabb, lebecsülik azt.Cégünk által kínált beléptetőrendszerek a legmagasabb biztonsági elvárásoknak is megfelelő, korszerű, fejlett, szabadon bővíthető, más biztonsági rendszerekkel integrálható egységek. Rendszereink az egyszerű ( egy ajtós ) beléptető rendszertől a bonyolult, több biztonsági szintet igénylő közintézmények, bankok, irodaházak, oktatási, kereskedelmi és ipari létesítmények felhasználási elvárásainak is megfelel. Beléptető rendszerünk segítségével rugalmasan kontrollálható, hogy ki, mikor és hova léphet be, a jogosultságok gyorsan és egyszerűen módosíthatók (igy távmenedzsmentet biztosítunk annak érdekében, hogy az új belépők rendszerbe integrálása, illetve a kilépő dolgozóik kártyáinak letiltása naprakész legyen és ne kelljen ezért Önnek saját humánerőforrást alkalmaznia… ). Rendszereink alapkonstrukcióját tekintve biztonsági célúak, munkaidő nyilvántartó funkciókkal ellátottak vagy a kettő kombinációjával működők lehetnek.
Beléptető rendszereink azonosítási eljárást tekintve lehetnek biometrikus beléptető rendszerek vagy valamilyen fizikai azonosítót használó (birtokolt tárgy azonosító alapú ) beléptetőrendszerek. Ezek leggyakrabban lehetnek RFID kártyás beléptetőrendszerek, QR kódos vagy vonalkódos beléptetőrendszerek, Bluetooth beléptető rendszerek, iBeacon beléptető és UHF alapú beléptetőrendszerek. A PIN kód azonosítót mára ezen azonosítási technológiák kiegészítő azonosítójaként használják a rendszerek (kettős vagy kétlépcsős azonosítás). Cégünk által kínált beléptetőrendszerek egyirányú és kétirányú titkosított adatátvitelre is képesek (olvasó és azonosító eszköz között). A kriptográf (kétirányú titkosított adatátvitel ) kommunikációval kölcsönösen ellenőrzik egymást (mutual authentication) és meggyőződnek róla, hogy a partner valóban birtokolja a titkos kulcsot.  Rendszereink hamisításgátló technológiát alkalmaznak. Biometrikus rendszereink olvasó – azonosítóegységeit elsősorban újnyomat, tenyér- ujj vénahálózat, retina illetve arc szkennerek jelentik. Rendszereink kiegészíthetők egyéb áthaladás ellenőrző  - vizsgáló rendszerekkel, biztonsági berendezésekkel, mint fémdetektor kapuk, testhőmérséklet érzékelő kamerák, röntgen – biztonsági átvilágító berendezések, testszkennerek, fertőtlenítő kapuk, rendszámfelismerő rendszerek, valamint elektromechanikus forgalomkorlátozó eszközök, mint elektromos kapu, elektromos ajtó, elektromos sorompó, forgóvilla, automataajtók – kapuk.
Beléptetőrendszer
Rendszámfelismerő - Járműbeléptető rendszer

Szeretné gépjárműforgalmát felgyorsítani, szeretné ha a gépjárművek ki – beléptetési adatai pontosan visszakövethetőek legyenek, emberi beavatkozás nélkül? Cégünk rendszámfelismerő és rendszám azonosító beléptető rendszerei megoldást jelentenek mindezekre.
Rendszerünk széleskörű felhasználást biztosít szinte minden területen. Legyen az sorompós beléptetés, közúton, valamint autópályán történő rendszámfelismerés, vagy akár térfigyelő rendszerekbe való integrálás. LPR rendszereink kompatibilisek analóg, illetve IP alapú eszközökkel is. Rendszerünk kiegészítő modul alkalmazásával képes nem csak a rendszámot de a jármű típusát is felismerni, ezen kívül képes haladási irány detektálás, korlátlan számú jármű rendszámának regisztrálása az adatbázisba, ’ hotlist ’ - körözött, lopott rendszámok keresése, jelzése, riasztás, naplózás, sorompók nyitása, parkoló menedzsment (maximális parkolási időtartam és darabszám meghatározása, engedélyezése), SMS, e-mail értesítés (napló információ és kamerakép), Microsoft Access és SQL adatbázis kezelése, jármű adatok importálása és exportálása Access és Excel fájlformátumban.
Az rendszámfelismerő beléptető rendszer a kamera képéből képes automatikusan azonosítani a képen megjelenő szabványos rendszámokat, engedélyezett belépés esetén vezérelni az áteresztési pontokat. A szoftver a rendszámokat (karakteres és képi formátumban), a belépés időpontját és dátumát egyaránt tárolja az adatbázisban, így ezek az adatok később visszakereshetők. A rendszer adatbázisa alkalmas tárolni az olyan rendszámokat, melyek állandó jogosultsággal rendelkeznek a belépésre. Ezeknek a rendszámoknak a felismerésekor, a számítógép azonnal vezérelheti a forgalomirányítási rendszert, vagy a beléptető rendszer áteresztő eszközeitt...(sorompók, kapuk, jelzőlámpák).
Beléptetőrendszer
Parkolórendszerek

Üzemeltesse gazdaságosan parkolóját! Integrált fizetőparkoló rendszerünk személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérletkezelési rendszerrel, SMS fizetéssel és okostelefonos Applikációval elérhető már az Ön számára is. Rendszereink beltéri és kültéri körülmények mellett egyaránt üzemeltethető. Napelemes egységeink kültéri alkalmazását lehetővé teszik olyan helyeken, közterületeken ahol a tápellátás nem kiépíthető.
Használatával elkerülhetők a parkolók környezetében vagy benne kialakuló forgalmi dugók, a bolyongás, a fizetésekkel való visszaélések. A látogatók magas fokú elégedettségéhez vezet, mivel a parkolóhelyet keresők az erre használt idejük csökkentésével, jól látható jelzéseket követve a lehető leggyorsabban jutnak el egy szabad parkolóhelyhez. A rendszer legfőbb előnyei, hogy stresszmentes és kényelmes parkolási élményt biztosít az ügyfelek hosszútávú megelégedésére, azonnal érzékeli az üres és foglalt parkolóhelyeket, így valós időben tájékoztat a férőhelyek számáról, közvetlenül elvezet az elérhető parkolóhelyekre, elhárítja a fizetőparkolásoknál a csalás lehetőségét, az üzemeltető az összes statisztikát, mint pl.: parkolási idő, kihasználtság, forgalom, marketing célokra is használhatja, ezáltal további versenyelőnyhöz juthat. Az egyes parkolóhelyek foglaltságát érzékelők jelezhetik és a színes visszajelző LED fények segítségével tájékoztatják a sofőröket, hogy melyik hely szabad. A parkolóterületen tájékoztató LED táblák jelzik, hogy az egész parkolóban vagy az egyes sorokban hány szabad férőhely található még. Rendszerünk egyaránt alkalmas jegyeket, bérleteket, gépjárműveket azonosítani, több féle különböző díjszabást alkalmazhat egyszerre egy rendszeren belül, járműkategóriák szerint. A rendszer segítségével a parkolóhely igénybevételről szóló elszámolás havonta, vagy más egyedi időközönként gyorsan és egyszerűen rendelkezésre áll.
Rendszerünk már meglévő IP kamerarendszer integrálására is alkalmas, kamerákkal megoldott foglaltságjelző rendszer jól kiegészíti a biztonsági kamerarendszert egy adott területen. Az intelligens modulok által automatikus riasztási események figyelmeztetik az operátort, biztonsági személyzetet , ha nem megfelelő helyre parkoltak be egy adott rendszámmal.
A parkolási rendszer opcionálisan kiegészíthető rendszám felismerő modullal. Az állandóan vagy időszakosan behajtásra jogosult autók automatikus beengedése, és a parkolót igénybevevő autók rendszámának önműködő regisztrálása válik lehetővé a rendszámfelismerő modullal. A belépőjegyre a gépjármű rendszáma is rányomtatható, ezzel is növelve a parkolási rendet és biztonságot.
A kijáratnál elhelyezett rendszámfelismerő kamera segítségével gyorsítható a rendszer működése, mert a rendezett jegyhez tartozó rendszám alapján automatikusan nyitható a kijárat, illetve a kilépést követően érvényteleníthető a jegy.
Beléptetőrendszer
Beléptetőkapuk - Személybeléptetés

Forgókapuink és forgóvilláink garantálják, hogy a belépés engedélyezésekor – az adott ellenőrzési ponton – csak egy személyt enged át a beléptető rendszer. Kialakításuk sokrétű, építészetileg bármilyen környezetbe könnyen illeszthetők. Döntését tervezési tanácsadással is segítjük. Az Eu-Secure Zrt által telepített személyi forgalomkoordináló eszközök önálló (mechanikus) vagy automatikus (elektromechanikus) rendszerűek.
Ez utóbbiakat Cégünk beléptetőrendszerekhez integrálva kínálja ügyfeleinek. A személyforgalmi kapu lehet egyirányú vagy kétirányú, melyet az adott helyszín funkciójához, a személyforgalom és a be- kiléptetés céljához alakítunk. Vészhelyzeti funkcióval ellátott forgókapuk, lengőkapuk (képen látható) gyorskapu alkalmas tűz és egyéb vészhelyzeti esemény alkalmával a szabad átengedésre. Forgalomkoordináló kapuinkat beltéri és kültéri kivitelben fix és mobil kiépítéssel kínáljuk.  Programozható beléptetési lehetőség (egyesével vagy csoportosan történő áthaladás). A beléptető kapu a ledes áthaladás irányjelzőket gyárilag beépítve tartalmazza. Opciósan lehetőség van a kártyaolvasó elhelyezésére magán a kapun is.  A reteszmechanika hidraulikus csillapítóval, visszaforgatás gátlóval és pozicionáló egységgel van ellátva, mely biztosítja a halk mozgást és a kar helyes pozícióba állását. Áteresztő kapuink alkalmasak irányfüggő, áthaladás számlásásra is. Azokon a helyszíneken, ahol az áthaladást személyzet felügyeli nem szükséges az ’ ember magasságú ’ forgókapu alkalmazása, elégséges az alacsonyabb ( derék magasságú) kapuk alkalmazása is. A teljes magasságú forgókapu alaklmazása ott javasolt ahol teljes mértékben szeretnénk automatizálni beléptetést és fontos a maximálisan kontrolált beléptetés is.  A forgókapuk bármilyen beléptetőrendszerhez, jegykiadó rendszerhez illeszthetők.  A forgókapuk opcionális kiegészíthetők korlátkonstrukciókkal (pl. terelőkorlát, lezáró korlát ), babakocsi ajtókkal, lengőajtókkal is.
 
A gyorskapu család azontúl, hogy a bemutatott beléptetési – kiléptetési és egyéb funkciókat nyújtja alkalmas kerekesszékesek és babakocsik beengedésére is, illetve vészhelyzeti funkciójának köszönhetően menekülési útvonalba is telepíthető. Anyaga üveg és rozsdamentes acél. A személybeléptető gyorskapu működési megoldása okán kisebb helyre telepíthető, minta a hagyományos forgókapuk. Mobil illetve hordozható személybeléptető kapunk ideiglenes, mobil áteresztési pontok (pl rendezvény beléptetés, építkezés beléptetés) kialakítására alkalmas.

Beléptetőrendszer
Blueotooth és NFC Zárak - Szállodai Zárak

A gyorsan változó technológiai preferenciák, a rohanó világban a biztonságos beléptetésen túl egyre fontosabb szempont az áthaladás felgyorsítása is, melynek elsődleges feltétele a gyors azonosítás. Valószínűleg már mindenkivel megtörtént, hogy éppen késésben volt, amikor az munkahelyén a beléptetőrendszeren az Ön előtt álló személynek a rendszer nem olvasta le az ujjnyomatát vagy éppen elfelejtette a PIN kódját és sokadjára próbálkozott vele vagy éppen otthon hagyta az azonosító kártyáját, amire hosszas keresgélés után jött csak rá..
Újfejlesztésű beléptetőrendszereink, melyek elsőssorban egyedi területek (pl. irodák, raktárak, hotelszobák) beléptetésére lettek fejlesztve (rendelkezésre állnak kártyaolvasóhoz hasonló olvasók és vezérlők is, melyekkel főbejárati beléptetést lehet ellátni a beléptetőrendszereknél bemutatott módon) csupán a mobiltelefonja jelenlétére támaszkodnak. A mobiltelefon NFC egységét vagy a Bluetooth funkcióját használva teljes értékű azonosítást, beleptetés vezérlést lehet elérni eszközeinkkel, még a kezét sem kell megmozdítania, hogy kinyissa az ajtót – hagyja telefonját nyugodtan a zsebében ( a bluetooth technológia 8-10 m –n belüli csatlakozási lehetőséget biztosít ). Nem kell többet keresgélnie távirányítóját, kártyáját, nem felejti el a PIN kódját ( a bluetooth azonosításhoz kiegészítő azonosítóként PIN kód ettől függetlenül rendelhető ), egyel kevesebb eszközt kell magánál tartania (természetesen RFID kaártyás kivitelben is rendelkezésre állnak az ajtó zárak ! )
Fontos szempont lehet, hogy új beléptetési pontok létesítése leegyszerűsödik és ezáltal költséghatékonyabb megoldással olyan ajtókra és belépési pontokra is elérhető az elektronikus megoldás, amelyek korábban nem képezték részét a rendszereknek ( nem szükséges kábelezni ! ). Összességében a védett területek kiterjesztésre kerülnek, nő a biztonság és az ellenőrizhetőség, nő a környezet-tudatosság hiszen az elemmel / akkuval működő vezeték nélküli rendszerek energiatakarékosabbak, csupán nyitás vagy olvastatás esetén használnak energiát, ellentétben a vezetékes megoldásokkal, amelyek folyamatosan áram alatt vannak. Az sem mellékes, hogy áramszünet esetén a működés folyamatos marad.
A beléptető zár fontos előnye még, hogy online kapcsolat nélkül történő belépési kód generálására is lehetőség van. A kódok lehetnek állandók, időzítettek (csak egy bizonyos időintervallumban engedélyezik a belépést ), egyszeri belépésre szolgálók egyaránt.
Az esztétikus megjelenésű zárpajzsok felszerelése nem igényel átalakítást a már meglevő ajtón, egyedül a zár-kilincs tengelytávjára kell ügyelni. Az elemek lemerülése esetén sem kell az ajtón kívül maradnunk, ugyanis a külső pajzson található Mikro-USB csatlakozóra hordozható USB töltőt (Power bank) csatlakoztatva tudjuk nyitni a zárat, de a rendszer előre jelzi az alacsonyfeszültséget figyelmeztetve az akku cseréjére, azonban végső megoldásként a zárbetéthez kapott mechanikus kulcsot is tudja használni. A zár használatával teljesen automatikussá tehetünk egy nyaraló vagy egy panzió, egy időszakosan bérelhető iroda működését is.

Beléptetőrendszer
Fémdetektorkapuk - Vizsgáló- Ellenőrző Kapuk

A mai korban egyre nagyobb igényt helyezünk biztonságunkra. Szeretnénk, ha otthonunkba, munkahelyünk- , vállalkozásunk területére csak az lépne be akit szívesen látunk, dolga van ott..stb… talán még fontosabb az, hogy ne kerüljenek be oda veszélyes és/vagy kitiltott tárgyak - anyagok vagy ne kerüljenek ki onnan értékek. Cégünk a biztonsági szolgáltatásainak teljeskörűvé tétele érdekében nagy hangsúlyt fektet a kapuk, áteresztő pontok szigorú ellenőrzésére melynek egyik lehetséges formája a fémdetektorkapuk, jármű – és csomagátvilágítók, testszkennerek telepítése, üzemeltetése.
A fémkereső kapuk / fémdetektor kapuk fejlesztése során az elmúlt évtizedekben a detektálási képességek növelése és továbbfejlesztése volt a cél. A cégünk által biztosított eszközök – rendszerek, melyek részben fémdetektorkapuk, röntgenes csomagvizsgálók, valamint elektromágneses - tömeges testszkennerek és tömegestesthőmérő kamerák által teljes körűen képes megfelelni egy védett területre történő be- kiléptetés biztonsági elvárásainak.
Fémdetektor kapuink 4-8-12- 16- 32 zónában képesek érzékelni előre beállított érzékenység alapján. A fémkereső kapuk elektromágneses teret generálva érzékelik az áthaladó fémtömeget. Az oldalpanelen elhelyezkedő embermagasságú kijelző a felvillanó LED-ek segítségével mutatja a fémtárgyak pontos elhelyezkedését az átvizsgált személyen, ezzel meggyorsítva az átvizsgálási folyamatot, melyet a jelzést követően kézi fémdetektorral lehet pontosítani.   A fémdetektor kapuk esetében szabályozható a riasztási hangszín és hangerő, nagyfokú ellenállással bírnak az elektromágneses és mechanikus interferenciával szemben, minden szabványügyi előírásoknak megfelel, nem jelent veszélyt pacemaker, defibrillátor, állapotos nők, mágneses adathordozók esetében sem.
A hagyományos csomagátvilágítók és fémkeresők mellett automata robbanóanyag detektáló és konténer átvilágító rendszerek is megtalálhatók kínálatunkban. Az alkalmazott technológia a hagyományos röntgen és gammasugaras átvilágításon túl a neutron vagy diffrakciós analízisen alapuló technikát foglalja magában. Az új fejlesztésű detektorkártyák által biztosított kép minősége kitűnő. A dupla energiájú képalkotással rendelkező eszközeink színkódolással megkülönböztetik az anyagokat atomtömegük szerint, mely által a kezelő könnyen azonosíthatja a csomagban lévő tárgyakat.
Tömeges testszkenner berendezésünk egy teljesen automatizált, valós-idejű jelzéseket adó tömegátvizsgáló megoldás, amely képes detektálni személyeknél illetve poggyászokban lévő robbanószereket és robbanóeszközöket, valamint a nagyobb méretű automata lőfegyvereket is. Alkalmazásával a biztonsági ellenőrzés zónája jelentősen megnövelhető a fenyegetések korai azonosítása céljából. Alkalmazásával nincs kényelmet sorban állás, nincs kontaktus, mely egészségügyi szempontból nagy előnyt jelent a klasszikus ellenőrzőpontok berendezéseivel szemben. Nagyon magas áteresztő képességgel rendelkezik, akár 10.000 embert is képes átengedni óránként, képes több személy egyidejű átvilágítására.

Behatolásjelző Rendszer
Mobil GPS Lakat, Biometrikus Lakat

Nem ritka, hogy egy helyiség lezárását lakat segítségével szeretnénk megoldani. A lakat nem minősül biztonsági zárnak, kivéve a minősített biztonsági lakatokat amennyiben azokat a minősítésnek megfelelő kapcsolódó szerkezettel és módon szerelték fel. Ez utóbbiak magas lopáskockázatú típusokba sorolhatóak, ezért a komolyabb megpróbáltatásoknak is kiválóan ellenállnak. Az Eu- Secure Zrt által kínált lakatok ún. intelligens lakatok ezáltal akár riasztórendszer, beléptetőrendszer vagy GPS műholdkövető rendszer funkciókat is képesek betölteni.
Ez a kreatív megoldás kombinálja a mechanikai és elektronikai védelem - többnyire klasszikusan elkülönülő - jellegzetes előnyeit. A lakatokat már több ezer éve is használták elődeink, azonban mára a felhasználók, de gyakran a vagyonvédelmi szakemberek is méltatlanul megfeledkeznek erről az ősrégi vagyonvédelmi eszközről. Számos ipari környezetben a zárak nem kívánatos szűk keresztmetszetet jelentenek, mely általában egy olyan személy fizikai jelenlétét követeli meg, akinek van kulcs a lakathoz és ki tudja nyitni. Ebből adódik a biztonsági kockázat is, sokszor nyitva maradnak, elveszik a kulcs, nincs a helyszínen aki ki tudná nyitni, nem ellenőrizhető, hogy végül ki, mikor nyitotta ki, mikor zárta vissza.
Az utóbbi időben mobil szállítási eszközök (konténerek, dobozok, táskák… ) illetve szállítójárművek rakterének lezárására, mobil tárolóhelyek (pl. ideiglenes raktárak… ) vagy állandó tárolóhelyként nem funkcionáló helyiségek lezárására, nyitás – zárás események követésére egye gyakrabban használják ezeket az eszközöket.
Az Eu- Secure Zrt által kínált intelligens lakatok képesek riasztást adni, amennyiben jogosultság nélkül akarják nyitni vagy megrongálják azt. Távolról, időzített és korlátozott hozzáférést tudunk biztosítani igény esetén, így a lakatot biztos, hogy csak az akinek jogosultsága van és biztos, hogy csak az engedélyezett időintervallumban lesz képes kinyitni. A nyitás – zárás eseményeket felhő alkalmazásba regisztrálja a rendszer, melyek a későbbiek folyamán bármikor megtekinthetők. GPS modullal rendelkező intelligens lakatunk által mobil – lakattal lezárt egységek mozgása is követhető bárhonnan. Ezen túlmenően a GPS lakat akár programozható úgy is, hogy csak bizonyos földrajzi koordináták esetében ( előre meghatározott cím alatt ) lehessen azt kinyitni, így például egy szállítmányt a szállítási út folyamán nem lehet felnyitni. A lakatok saját áramforrással rendelkeznek, melyek a nyitássok számától függően, akár egy évnél is tovcább képesek a megfelelő tápellátást biztosítani a lakat részére. A lakat jelzi az alacsony feszültségszintet és időben figyelmeztet az áramforrás cseréjére. Kültéri eszközeink ( GPS lakat és biometrikus lakat ) esetében használat -20 és +80 ° C közötti hőmérséklet tartományban garantált. Az intelligens lakat 128 bites, AES titkosítást használ, a felhasználó által konfigurálható jelszavak és az adatátvitel biztosítására.

GPS jűrműkövetés
GPS Járműfelügyelet - GPS Járműdiagnosztika

A GPS nyomkövető rendszerekre gondolva sokaknak bonyolult beszerelési, műhelyben végrehajtható munka, ezt követően szintén bonyolult informatikai és szoftverkezelési ismeretek szükségesek egy GPS műholdkövető eszköz beüzemeléséhez, mindezekhez magas eszköz költség, beépítési és üzemeltetési költségek tartoznak.
Az Eu-Secure Zrt által kínált a legújabb technológát használó SMART OBDII GPS gépjármű nyomkövető és diagnosztikai rendszer egy abszolút egyszerűen szerelhető (bárki el tudja a beszerelést végezni minden műszaki ismeret nélkül ) adatgyűjtő és kommunikációs egység, rendkívül kedvező eszközárral és működtetési költségekkel. Egyszerű szerelhetőségének köszönhetően, akár naponta másik járműbe áthelyezhető így is gazdaságosabbá téve használatát, hiszen csak azokra a járművekben kel elhelyezni, melyek éppen használatban vannak.
A készüléket a személyautó OBD2 kimenetére szükséges csatlakoztatni, melynek következtében az azonnal automatikusan kapcsolatot létesít a jármű CANBUS rendszerével (fedélzeti számítógépével ), így monitoringozva a flottakövetéshez szükséges adatokat. Az összegyűjtött adatok, – melyek a jármű követési adatain (pl.: aktuális pozíció, megtett útvonal, megtett km, körzet elhagyás, áramtalanítás, alacsony akkufesz …) túlmenően lehetnek (pl.: üzemanyagszint, fordulatszám…) – feldolgozást követően megjelennek a rendszer webes felületén illetve telefonos applikációjában is. Folyamatosan akár 10 másodpercenként is képes az aktuális pozícióját elküldeni, saját beépített akkumulátorral rendelkezik, valamint szabotázs funkcióval is.
A cégünk által biztosított GPS gépjárműkövető egység - a technológiafejlesztéseknek köszönhetően és az eszközhöz biztosított kiértékelő szoftverek által - egy Intelligens GPS és Járműdiagnosztikai rendszerként funkcionál, melyen keresztül nyomonkövethető az összes GPS funkció és a főbb járműdiagnosztikai adatok is együttesen. A rendszer képes jelzést küldeni, abba az esteben ha ezek a funkciók a beállított paraméterektől eltérnek, illetve ha a gépjármű hibajelzést generál.
A fedélzeti GPS egységben érzékeny ’G’ gyorsulásérzékelő található,  mely által a vezetési magatartás is ellenőrizhető, továbbá ütközések esetén a rendszer azonnal jelzést/riasztást is küld.  Egyéb funkciói a rendszernek a futásteljesítmény-jelentés, túllépési riasztások, fordulatszám-túllépés riasztás, hűtőfolyadék hőmérsékleti riasztások, diagnosztikai hibakód (DTC) rögzítés, küldés, továbbá támogatja az SMS / TCP / UDP kommunikációs protokollokat egyaránt.

Rakomány Ellenőrzés
Gépjármű Raktérellenőrzés - Rakomány Átvilágítás

A fuvarozásban másik jelentős kérdés lehet a rakomány gyors és biztonságos vizsgálata a raktér felnyitása és a raktér átvizsgálása nélkül. Az EU-Secure Zrt együttműködést kínál élőerős szolgáltatásai tekintetében a rakodások ellenőrzésére, beleértve a rakományok rögzítésének ellenőrzését is a rögzítés előírásainak betartására vonatkozóan.
Ezen túlmenően rakományszűrési, rakomány átvilágítási szolgáltatás keretén belül erre alkalmas fixen telepített járműátvilágító, járművizsgáló berendezéseket is telepít, üzemeltet.  A rakományátvilágító berendA rakományátvilágító berendezés tehergépjárművek, kamionok átvilágítását teszi lehetővé. Az átvilágító berendezés lehet (a Megrendelő elvárásainak megfelelően és/vagy a használat céljától függően) röntgensugaras átvilágítási technológiát alkalmazó, valamint olcsóbb üzemeltetést biztosító izotópos átvilágítási technológiát használó berendezés.
Jármű rakományának átvizsgálást ellátó berendezéseink magukban foglalják az összes olyan egységet, mely a konténerek, járművek és cargo áruk széles választékának átvilágításához szükséges. Röntgensugaras járműátvilágító rendszerünk kitűnő minőségű röntgenképeket biztosít, melyeket az operátor / biztonsági szolgálat a rendszer vizsgálati szoftverével egyszerűen képes kiértékelni.
Izotópos átvilágító eszközünk járművek, cargo áruk és személygépjárművek ellenőrzésére alkalmas, tiltott áru és robbanóanyag detektálása céljából.
Rendszereink az átvilágított járműről képesek teljes értékű képet adni, a sarkoknál sincs információ vesztés. Kültéren, különleges időjárási viszonyok között is használható.
Fontos! Ha a rakomány rögzítése nem felel meg az előírásoknak, szabványoknak, akkor az üzemeltetőnek kell arról gondoskodnia, hogy a rögzítés biztonságos legyen. A szabványtól eltérő rögzítési módok esetén neki kell azt bizonyítania, hogy az általa használt egyedi rögzítés megfelel az előírásoknak. A fuvarozó cégnek szintén felelőssége, hogy AEO tanúsítvány megléte esetén az abban foglaltak szerint történjen a rakomány ellenőrzés a rakomány megfelelőségének biztosítása, továbbá az is kizárólagos felelőssége, hogy a rakományok közé idegen anyag, eszköz ne kerüljön.

Napelemes Rendszerek
Napelemes Biztonságtechnikai Megoldások

Nagy távolságra van a védeni kívánt helyszín? Nem megfelelő az infrastruktúra? Gazdaságtalan a jel- és tápkábelhálózat kiépítése? Gazdaságosabb üzemeltetést szeretne? Környezettudatosan megújuló energiaforrásról szeretné biztonsági rendszerét üzemeltetni?  A földre érkező napsugárzás villamos energiává való átalakítását napelemekkel egyre hatékonyabban oldja meg a solar technika.
Az Eu-Secure Zrt megoldásokat nyújt ügyfelei részére villamoshálózati és jelkábelezés nélküli biztonságtechnikai rendszerek (videomegfigyelő rendszer kültéri riasztórendszer, beléptetőrendszer), parkoló rendszer kivitelezésére, távoli ellenőrzésére, távfelügyelet ellátására. Rendszereink kivitelezése során a tápellátást napelemes egységekkel, a jeltovábbítást - hálózati kommunikációt rádiós egységekkel biztosítjuk a területen.  A legjobb hatásfokkal azok a napelemek tudnak működni, ahol optimális a napsugarak beesési szöge ill. egy adott napon belül minél tovább éri a napsugárzás. Egy napelemes rendszer átlagos életkora napjainkban kb.: 20-25 év. Cégünk az ismertetett technikai megoldások alkalmazásával Önerőből megoldja a tápellátás a jeltovábbítás problémáját, legyen az fixen vagy ideiglenesen telepített rendszer! Szigetüzemű riasztórendszerünk, beléptető rendszerünk, parkoló rendszerünk, felügyeleti rendszereink és kamera rendszerünk által bárhol és bármilyen természeti körülmények között lehetőséget biztosít Önnek a védeni kívánt terület megfigyelésére, felügyeletére. Cégünk előzetes felmérést követően – mely során figyelembe veszi a napelem telepítési és rádiós átjelzési lehetőségekre vonatkozó előírásokat, valamint a hatékony működést befolyásoló környezeti tényezőket is – elkészíti rendszer tervezetét, majd megrendelést követően a rendszert kivitelezi, karbantartja, javítja, távfelügyeli az igényeknek megfelelően.
A biztonsági rendszerünk moduláris felépítésű, ezért számtalan variáció áll rendelkezésre annak érdekében hogy az egyedi igényekre szabott leghatékonyabb védelmi megoldást nyújtsuk az Ön értékeinek védelmére. Napelemes biztonsági rendszereink hosszú távú zökkenőmentes működésükkel nagyban hozzájárulnak az üzemeltetési kiadások és a környezetszennyezés csökkentéséhez, valamint a biztonság növeléséhez egyaránt.
Adatelemzés
Biztonságtechnikai Rendszer Adatainak Elemzése, Kiértékelése, Riportok, Kimutatások Készítése
AEO Risk Management
AEO Biztonság Védelem Tanúsítványhoz Kockázatelemzés, Biztonsági Előírások Kidolgozása, Biztonsági Előírások Szervezése, Koordinálása
GDPR Adatvédelem
GDPR Adatvédelmi Szabályzat Készítése Audit, Adatvédelmi Megbízott Feladatainak Ellátása, GDPR kompatibilis Dokumentációk Készítése, Adatvédelmi Incidens Kezelése
INGYENES BIZTONSÁGI RENDSZEREK
Nem szeretne saját tőkét elvonni vállalkozásától biztonságtechnikai rendszerek kiépítésére, üzemeltetésére?
Nem szeretne befektetni gyorsan amortizálódó korszerű biztonsági rendszerekbe?
Cégünk lehetsőséget biztosít erre !
Ismerje meg egyedi szolgáltatásainkat!

INGYENES TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSOK
Ne költsön feleslegesen a biztonságra. Cégünk egyedi szolgáltatási konstrukciója, az igényelhető szolgáltatások és szolgáltatáscsomagok lehetővé teszik, hogy minden esetben csak a szükséges alapszolgáltatásokért fizessen. A kapcsolódó szolgáltatásokat Cégünk külön díjtétel nélkül biztosítja Önnek! Tudjon meg többet egyedi szolgáltatásainkról. Kérje árajánlatunkat!

TELEPHELYŐRZÉS
Csalódott az eddigi őrző - védő szolgáltatókban? Úgy érzi, hogy a vagyonvédelmi cégek nem képesek megfelelő minőségű és jogszerű objektum őrzési szolgáltatást biztosítani Önnek?
Kérjen Cégünktől díjmentes konzultációt és engedje meg, hogy bemutassuk miben vagyunk mások! Ismerje meg szakmai és szolgáltatási hátterünket, szakmai, jogi biztosítékainkat, felelősségvállalásunkat, az őrszolgálat kiválasztási, képzési és ellenőrzési rendszerét.  

BELÉPTETÉS
BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET NÉLKÜL
Túl sokba kerül a vagyonőr állandó jelenléte? Teljes munkaideje nincs kihasználva a portai beléptetésnél? Megspóroljuk az állandó, élőerős vagyonvédelmi szolgáltatás költségeit!
Az Eu-Secure Zrt saját, innovatív fejlesztésének köszönhetően képesek vagyunk élőerő jeleléte nélkül is ellátni az Ön telephelyére be- kilépő személyek regisztrációját, a telephelyi beléptetés koordinációját ( belépés engedélyezés, tiltás, kiléptetés engedélyezése, tiltása ). Ellátjuk a jármű és személyregisztrációt, koordináljuk a kulcskezelést (engedélyezzük kulcsok felvételét, regisztráljuk a kulcsfelvételt - kulcsok leadását ), napi és időszakos szolgálati jelentéseket készítünk, elérhetővé tesszük a ki - beléptetés adatait, melyek valós időben regisztrálódnak és távolról elérhetők. Opcionális beléptetési szolgáltatások között, biztonsági csomag, ruházat ellenőrzést, alkoholszondás ellenőrzést nyújtunk igény szerint. Tudjon meg többet egyedi szolgáltatásainkról. Kérje árajánlatunkat!

ÖRÖK GARANCIA
Nem szeretne a biztonságtechnikai rendszer műszaki meghibásodásaival foglalkozni? A műszaki - biztonsági rendszerek javítása, eszközök cseréi jelentős költséget okoznak Önnek ? Szeretne professzionális, megbízhatóan működő biztonságtechnikai rendszereket? Szeretne garanciákat az üzembiztos működésre?
Keresse Cégünket és garantáltan a legkedvezőbb ajánlatot kapja! Az Eu-Secure Zrt saját gyártatású, saját brand -es eszközeire, az általa kiépített biztonsági rendszerre ÖRÖK GRANCIA -t vállal. Ne fizessen többet a biztonságért, mint amennyibe kerül!    
Kérjen Cégünktől díjmentes konzultációt és részletesen tájékoztatjuk egyedi garanciavállaásunk részleteiről.

KOMPLEX TŰZVÉDELEM
Tegye telephelye, üzlete, irodája védelmét teljes körűvé komplex tűzvédelmi szolgáltatásainkkal. Önálló üzletágként funkcionáló tűzvédelmi üzletágunk szolgáltatásai a teljes tűzvédelmi területet lefedik a létesítményi tűzoltóság üzemeltetésén túl, a tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése és a tűzjelző rendszer jelzésfogadása, a tűzjelző rendszer - és tűzgátló eszközökhöz kapcsolódó szolgáltatásokat is beleértve. Igény esetén tűzvédelmi megbízott és tűzvédelmi audit szolgáltatásokkal, bírságmentesítési garanciákkal állunk rendelkezésére a biztonság - védelem teljes körűvé tétele érdekében! Tűz- és hibaátjelző állomásunkat a Katasztrófavédelmi Igazgatóság partnereként üzemeltetjük.

KIVONULÓ SZOLGÁLAT
Nincs aki a biztonsági rendszer jelzéseire szakszerűen intézkedne, a rendkívüli eseményt, vagyon elleni cselekményeket megakadályozná? Keresse Cégünket! Országos lefedettséggel biztosítjuk készenléti ügyelet jellegel működő kivonuló szolgálatunkat.

PÉZÜGYI GARANCIA
Kár érte, mert nem működött a biztonsági rendszere? Nem ért ki időben a kivonuló szolgálat? A távfelügyeleti állomáson nem intézkedtek megfelelően biztonsági rendszere jelzéseire? Az EU-SECURE Zrt kártérítési felelősséget vállal minden olyan esetben a bekövetkezett károk teljes értékére vonatkozóan, ha az általa telepített és üzemeltetett biztonságtechnikai rendszer nem megfelelő működéséből, a jelzéstovábbítás hiányából vagy a távfelügyeleti állomás dolgozóinak szakszerűtlen intézkedéséből illetve ha a készenléti ügyelet nem ér ki időben a helyszínre, nem intézkedik szakszerűen. Ha biztosra akar menni, nyugodtan szeretné munkáját végezni és szabadidejét tölteni bízza ránk a biztonság felelősségét!

AEO - Biztonság Védelem
TUDTA ÖN? Az AEO Biztonság és Védelem tanúsítvány esetén a tanúsítottnak fel kell tudni ismerni és hatékonyan kell kezelni a biztonsági kockázatokat. Megfelelő beléptetés és kiléptetés ellenőrzési és nyilvántartási rendszert kell kiépíteni, működtetni annak érdekében, hogy az ellátási láncban megtalálható vagy az ellátási láncba belépő árukhoz ne férjenek illetéktelenek hozzá, a biztonsági szempontból érzékeny területekre ne tudjanak belépni. Illetéktelen belépés esetén haladéktalanul értesülni tudjon róla a gazdálkodó és vissza tudja ellenőrizni az eseményt, az illetéktelen cselekményeket.

'REAL TIME' JÁRŐR RENDSZER
Nincs meggyőződve arról, hogy az Ön távollétében a telephely őrzésével megbízott személyek az előírtak szerint látják el a biztonsági járőr feladatokat? Szeretne pontos információkkal rendelkezni arról, hogy a járőrözési tevékenységgel megbízott vagyonőrök, mikor, milyen útvonalon járőröztek? Cégünk valós idejű, online járőr ellenőrzési rendszerei minden elvárásnak megfelelnek. A rendszer akkor működik hatékonyan, ha a valós idejű jelzésekre 24 órában rendelkezésre áll olyan szakképzett személyzet, aki képes értelmezni a járőrellenőrző rendszer jelzéseit, majd megfelelően intézkedni a központi szerverre beérkező jelzésekre ( az őr nem indult el, nem megfelelő sorrendben halad, kihagyott egy ellenőrzési pontot, elesett, segélyhívást indított, rendkívüli eseményt észlelt...stb... ).  Önnek nincs szüksége jelentős beruházásokra a rendszer kiépítésére (központi egység, kézi adatgyűjtő) valamint nem szükséges saját vagy munkatársai hasznos idejéből az adatok kielemzésére időt fordítani.  Cégünk meglévő, valós idejű, online őrjáratellenőrző rendszere az Ön rendelkezésére áll! Amennyiben Önnek szüksége van a járőr jelenlétének és tevékenységének ellenőrzésére, megrendelés esetén Cégünk átadja a teljes értékűen beállított járőrellenőrző rendszer adatgyűjtő egységeit, majd az igények ismeretében ellenőrzi a járőrtevékenységet a területen. Ellenőrzési tevékenységünk a Műveleti és Irányítási Központ 24 órás szakmai ügyeletén keresztül valósul meg. Munkatársaink intézkedésköteles jelzés esetén az előírtak szerint intézkednek  (pl. járőr kimaradás), valamint igény esetén jelentést készítünk az egyes eseményekről, kiértékeljük egy adott időszak adatait, eseményeit.

LÍZING - RENDSZERBÉRLÉS
Nem szeretne egyösszegű beruházásokat fordítani biztonságtechnikai rendszer kiépítésére? Cégünk lehetőséget biztosít meglévő ügyfelei részére a mai kor legszigorúbb biztonsági elvárásainak is megfelelő biztonsági rendszerek ( video megfigyelő rendszer, tűzjelző rendszer, riasztórendszer, beléptető rendszer, áruvédelmi rendszer, IOT smart biztonsági rendszerek, GPS rendszerek... ) bérletére, lízingjére. Konstrukciónk magában foglalja az egyes biztonsági eszközök, berendezések, a táp- és jelátvitelli hálózatok biztosítását, a rendszer kiépítését, kezelési oktatást, valamint a rendszerkarbantartási feladatok ellátását is. Tudjon meg többet egyedi szolgáltatásainkról. Kérje egyedi árajánlatunkat!

ÉRTÉKKÍSÉRÉS
Szeretné szállításait nyomon követni? Nagyértékű árukészlet biztonsági személyzettel történő biztosítására független, intézkedésre jogosult kísérő szeméyzetet szeretne?Cégünk szállítmánybiztonsági szolgáltatásai garantálják az Ön számára, hogy árukészlete biztonságban, épségben és hiánytalanul megérkkezik a célállomásra. Innovatív biztonságtechnikai eszközeink és speciálisan képzett biztonsági személyzetünk garantálják értékeinek védelmét. Cégünk áruvédelmi kártérítési felelősséget vállal a rábízott szállítmányokra. Értékkísérési szolgáltatásunk részeként rejtett kísérést, megfigyelést is ellát Cégünk.

ÁRUHÁZI RENDÉSZET
Rendelkezik üzletében áruvédelmi rendszerekkel és biztonsági eszközökkel, de azok működése nem elég hatékony? Folyamatos a készlethiány? Nincs kapacitása beállítani, az adatokat kielemezni, az adatok birtokában megelőző intézkedéseket foganatosítani? Vegye igénybe Cégünk áruházi biztonsági szolgáltatásait, melyek akár komplex szolgáltatáscsomagban is rendelhetők. Komplex kiskereskedelmi és áruházi veszteségmegelőzési intézkedéseink teljes körűen elemzik a problémát és problémára szabott megoldást kínálnak. Kérje ingyenes konzultációnkat, csökkentse veszteségeit szolgáltatásainkkal!

RENDSZERKEZELŐ KÉPZÉS
Rendelkezik biztonságtechnikai rendszerrel de nem tudja használni? Szeretne egyszerűbb beállításokat elvégezni biztonsági rendszerén? Szeretne az Ön a teróleten működő video megfigyelő rendszer adatait ki tudná menteni, konvertálni a videofajlokat, felvételeket kinyerni, elemezni, de nem tudja hogyan kell? Szeretné a beléptető rendszer adatait kinyerni, exportálni, adatokat importálni, elemzéseket, kimutatásokat készíteni? Keresse Cégünket segítünk elhárítani a problémát, megtanuljuk az alapvető, biztonságtechnikai felhasználói feladatok ellátására!

Testhőmérséklet Mérés
Testhőmérő és Maszkfelismerő Kamerák

Napjaink egyik legnagyobb kihívására, a megbetegedéssel közlekedők kiszűrésére nyújt megoldást az Eu-Secure Zrt saját ’brand’ –s testhőmérséklet mérő hőkamerája, mely a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazva, teljes megbízhatósággal működik. A testhőmérséklet mérő- és ellenőrző rendszer nagy tömegben is pontos (+/- 0.3 Celsius-fok) hőmérséklet-mérést tesz lehetővé a beépített mesterséges intelligencia-vezérelt algoritmusa segítségével, akár már 3-5 méteres távolságból is, mindennemű emberi érintkezés nélkül.
A hőmérséklet detektáláson kívül maszk detektálásra is alkalmas a hőkamera. Ezt a funkciót beállítva  a hőkamera érzékeli a maszk használatot és jelez, ha valaki maszk nélkül lép be egy olyan területre ahol annak használata előírás.  Ez az eddig ismert egyik leghatékonyabb megoldás a gyors és megbízható, érintkezésmentes detektálás érdekében. A Koronavírus elleni védekezés miatt kiemelten fontos lett, hogy kiszűrjük és izoláljuk a fertőzötteket. Mivel a koronavírus egyik tünete a láz lehet, így a testhőmérséklet mérésével a fertőzöttek felismerhetők, elkülönítésük megkezdhető. Habár a testhőmérsékletmérő kamerák elterjedéséhez a COVID-19 nagymértékben hozzájárult, az ilyen típusú kameráknak nem csak ilyenkor van létjogosultságuk. Lázat okozhatnak fertőző betegsége, daganatok, autoimmun betegség, allergia, erős testmozgás, napfürdőzés, kiszáradás, az agy vagy a hipotalamusz sérülése, de lehetnek pszichés okai is. Az eszköz kimondottan javasolt gyárak, üzemek, tehát nagy létszámú alkalmazottat foglalkoztatók számára, valamint olyan helyszíneken ahol a fertőzöttek kiszűrése fontos lehet annak érdekében, hogy másokat ne fertőzzenek meg (rendezvények, bevásárlóközpontok, üzletek, iskolák… ).
A testhőmérsékletre optimalizált hőkameráink egy szűkebb tartományban (ált. 30-45 ℃) mérnek, viszont ebben a tartományban nagy pontossággal teszik ezt. A hőkamerák automatikusan végeznek belső kalibrációt a környezeti hőmérséklethez viszonyítva. A hőkamera rendelkezik egy hagyományos kamerával is, ezek a látható fény tartományában képesek a képek megalkotására. Ez a két fajta kép a kamerába integrált szoftver által kerül összepárosításra, elemzésre. A hőmérséklet mérése rendkívül gyorsan történik, az arc felismerésétől számítva a hőmérsékletmérés és regisztrálás pillanatok alatt lezajlik.

Behetolsájelző Rendszerek
Távfelügyelet - Kivonuló Szolgálat

Több mint távfelügyeleti szolgáltatás! Szeretné, ha szakképzett személyzet felügyelné olyankor is a biztonsági rendszereinek működését, a jelzések kiértékelését, amikor Ön pihen vagy dolgozik, nem tudja ezt megtenni? Szeretné, ha egy független szervezet, távolról, a befolyásolhatóság legkisebb mértékét is kizárva felügyelje telephelye biztonságát, az Ön által foglakoztatott biztonsági személyzet munkáját? Szeretné, ha Önt valóban csak akkor zavarnák, ha szükséges, de jelentéseket, értesítéseket kapna a kisebb biztonsági incidensekről, eseményekről, vakriasztásokról is illetve ezeknek a kivizsgálásáról?
Az Eu - Secure Zrt központosított távfelügyeleti és ellenőrzési központja ( Műveleti és Irányítási Központ ) teljes körűen szolgája ki az Ön távellenőrzéssel és távfelügyelettel kapcsolatos igényét. Távfelügyelti központunk Magyarország egyik legfejlettebb központja, távfelügyeleti eszközeink és szolgáltatásaink MABISZ és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság által minősítettek.
Távfelügyeleti állomásunk alkalmas minden internetes, kapcsoltvonalas, GSM hálózati és rádiós kommunikációra képes biztonságtechnikai, valamint műszaki berendezés (épületgépészet, okosotthon, stb… ) jelzéseinek fogadására, működésének felügyeletére. A Katasztrófavédelmi Igazgatóság együttműködő partnereként tűzjelzőrendszerek jelzéseinek, hibaüzeneteinek fogadására, valamin jelzéstovábbítására is alkalmas távfelügyeleti központunk.
A távfelügyeleti központba befutó, intézkedésköteles jelzésekre munkatársaink szakértelemmel intézkednek, a jogszabályi előírások betartása és a szerződéses kötelezettsége szemelőt tartása mellett. Készenléti ügyeleti szolgáltatásként az ország bármely területén vállaljuk kivonuló szolgálat küldését riasztási események és biztonsági célú incidensek – jelzések kivizsgálására. A készenléti kivonuló szolgálatot részben saját erőforrásból részben partnercégeken keresztül biztosítjuk.
Az rendszerek nem megfelelő működéséből, az elmaradt intézkedés következtében keletkező káreseményekért, illetve a szakszerűtlen intézkedések által okozott károkért teljes értékű pénzügyi és jogi garanciákat vállal Cégünk.


Integrált Biztonságtechnikai Rendszerek
Távmenedzsment

A XXI. században a biztonságtechnika az informatikával párhuzamosan rohamléptekkel fejlődik, az eszközök, szoftverek, szolgáltatások naponta változnak. Mindezeken belül a biztonságtechnikai egy olyan egyedi szakterület, ahol a biztonsági rendszerek beállításával, programozásával, a szoftverek által gyűjtött adatok kiértékelésével az IT szakemberek nem foglalkoznak, ezek a feladatok egyedi szakmai és rendszerismeretet igényelnek.
Az EU-SEcure Zrt szakemberei által válljak biztonsági rendszerek illetve biztonsági rendszerekhez kapcsolódó IT megoldások, számítástechnikai eszközök távoli menedzsmentját, ellenőrzését, valamint rendszerbeállítások elvégzését, jogosultságok szervezését (módosítás, beállítás, prioritásszint változtatás, jogosultságok - jogosultsági csoportok létrehozás, törlése, beállítása, részvevők hozzáadása – elvétele… ).
A biztonsági rendszerek megfelelő hatékonyságú működéséhez elengedhetetlen a rendszerek működésbiztonságát befolyásoló tényezők ellenőrzése, a megfelelő feltételek biztosítása a hiányosságok pótlása, valamint a meghibásodások lehetőség szerinti azonnali észlelése – a hibák javítása. A GDPR adatvédelmi megfelelés ellenőrzése, az adatok adatvédelmi szempontok szerinti kezelése.
Szolgáltatásunk magában foglalja a rendszerek távoli működésfelügyeletét ( IT rendszerkéhez hasonlóan rendszerfelügyeletet, rendszertesztek elvégzését, rendszerbiztonsági ellenőrzéseket), valamint a napi felhasználási jogosultságok változásának követése szerinti beállítás módosításokat ( felhasználók felhasználói hozzáférések módosítása ). Riasztórendszerek esetében 24 órás zónák távoli kiiktatása Megrendelő igénye szerint (pl. kerítésvédelmi rendszer kikapcsolása a kerítés karbantartása, fűnyírási időszakokra …), riasztókódok törlése, új kódok bevitele, zónák, partíciók módosítása. Videomegfigyelő rendszerek esetében felvételek mentése, felvételek elemzése, kameralátószög, zoom, egyéb funkciók beállítása. Beléptetőrendszerek esetében belépőkártyák (belépést azonosító eszközök)  - felhasználók tiltása a rendszerből, felvétele a rendszerbe. Kártyák megszemélyesítése. Elkészült azonosítók kiküldése. A rendszerbe regisztrált felhasználók felhasználói jogosultságainak módosítása, mozgásadatok lekérése, kiértékelése, riportok készítése. Biztonsági személyzet nélküli portáknál távoli belépés ellenőrzés – távoli kapunyitás. Riasztások elemzése, rendkívüli események kivizsgálása, megelőző intézkedések kidolgozása.
Vissza a tartalomhoz