Rólunk - Eu-Secure Insurance and Safety Zrt.

Tartalomhoz ugrás
Szakmaiság - Ügyfélközpontúság


Cégünkről
Kik vagyunk...
Eu-Secure Insurance and Safety Zrt.

Az Eu-Secure Insurance and Safety Zrt. teljes körű biztonsági és létesítményüzemeltetési szolgáltatásokra specializálódott vállalat, mely az ország egész területén nyújtja szolgáltatásait ügyfelei részére.
Magas színvonalú szolgáltatásaink biztosítéka a teljes működési területen alkalmazott egységes szakmai minőségirányítás, képzési rendszer és üzletpolitika. Szolgáltatásainkat a helyi jogszabályok maximális betartása mellett az Európai Unió szakmai elvárásai szerint teljesítjük. Cégünk nemzetközi biztonsági szolgáltató cégcsoport tagjaként végzi tevékenységét, mely ügyfeleink részére további szakmai és pénzügyi garanciákat jelent a színvonalas, szakszerű, korszerű és a mindenkori igényeknek maximálisan megfelelő, felelősségteljes szolgáltatás ellátására.
Szolgáltatásaink és működésünk átláthatóságának biztosítéka a jogszerű foglakoztatás, átlátható munkaügyi kapcsolatok, Magyarországon a vagyonvédelmi vállalkozások között elsőként alkalmazott 'open book' könyvelési tematika, a nemzetközi pénzügyi minősítő intézmények általi rendszeres minősítés.
Rendelkezünk BISNODE cégminősítő Tanúsítvánnyal, mely szervezet 18 országban vizsgálja a cégek pénzügyi stabilitását és megbízhatóságát közel 300, hivatalos forrásból elérhető cégadat alapján. Ezen Tanúsítvány birtokában vállalatunk az összes magyar cég 7,44 %-át kitevő, legmegbízhatóbb üzleti partner közé tartozik, ezzel kiemelt „A” kategóriás minősítést szereztünk. A vagyonvédelmi szolgáltatási területen működő cégek rangsorában – ezen minősítés alapján – ennél is kiemeltebb a pozíciónk, üzletágunkban csupán néhány szereplő rendelkezik ehhez hasonló értékeléssel. Tanúsítvány és további információ... >>>
Céginformáció
Cégnév;
Eu-Secure Insurance and Safety Zrt.

Székhely;
1055 Budapest, Balassi B. 21.

Adószám;
25163159241

Cégjegyzékszám;
01 10 048377

Rendőrhatósági Engedélyszám;
01050-822/594/2015.SZv

Telefon;
+36 20 432 5126

Email;
info@eusecure.hu


Értékeink...
Átlátható - Ellenőrizhető - Törvényes Működés

Bizonyítottan Hatékony Szolgáltatás Nyújtás

Saját Fejlesztésű Biztonsági Megoldások

Rendezett Munkaügyi Kapcsolatok

Teljeskörű Garanciavállalás


Miért Mi?
Az Ön biztonságáért dolgozunk...
* Nálunk a Megrendelő a fontos!
Minden ügyfelet kiemelt és egyedi ügyfélként kezelünk. Nálunk nincs sablonos megbízás. Minden esetben Megrendelőnkre szabott szolgáltatási konstrukciót alakítunk ki, melyet folyamatosan fejlesztünk az együttműködés ideje alatt.
* 24 órában rendelkezésére állunk
Ügyfeleink és munkatársaink részére, mindig elérhetőek vagyunk! 24 órás Műveleti és Irányítási Központunk szakmai személyzete folyamatos kontroll alatt tartja az egyes szolgáltatási helyszíneket. Egyeztet az ügyfelekkel, egyeztet a dolgozókkal. Bármilyen nem várt esemény bekövetkeztekor azonnali segítséget nyújt és közreműködik a szakszerű intézkedésekben.
* Felelősségvállalás
Komplex felelősségvállalásunk az együttműködés teljes időszakára, az együttműködés minden szegmensére hatályos. Ügyfeleinket mentesítjük a kockázatviselés alól minden általunk ellátott feladat esetében.  
* Lojalitás
Valljuk, hogy a hosszútávú üzleti együttműködés egyik legfontosabb alapja az üzleti lojalitás. Vállalatunk lojalitásának biztosítékaként saját költségen valósítunk meg biztonságnövelő beruházásokat és nyújtunk kiegészítő szolgáltatásokat Megrendelőinkkel egyeztetve.
Lépjen Kapcsolatba Velünk
Törvényes Működés
Jogszabályi Megfelelés
Eu-Secure Insurance and Safety Zrt.

Vállalatunknál elvárás a jogszerű, átlátható és tisztességes működés, melyek kiemelten vonatkoznak a korrupciómentességre, tisztességes foglalkoztatás előírásainak betartására. Az Eu-Secure Zrt mindenkor felelősen, a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. Magatartási Kódexünk etikai és jogi keretrendszert biztosít vállalati tevékenységeink során, és magában foglalja közös értékeinket, valamint az általunk követett belső viselkedési normákat. Munkatársainktól és üzleti partnereinktől elvárjuk, hogy tartsák be ezeket az etikai normákat és értékeljék a nyílt és közvetlen kommunikáció kultúráját.
Vállalatunk az emberi élet és biztonság védelmét, az egyenlő bánásmódot, az egészséges környezethez való jogot alapértéknek tekinti, üzleti döntései során ezen jogokat tiszteletben tartja. A társaság dolgozói tiszteletben tartják egymás világnézetét, politikai meggyőződését, és munkaidőben semmilyen eszközzel nem befolyásolják egymás nézeteit. A munkavállalók ilyen irányú tevékenységük során elkerülnek minden, a társaságra vonatkozó utalást, és kifejezetten tartózkodnak attól, hogy véleményüket a társaság álláspontjaként tüntessék fel. Ilyen irányú tevékenységük során a társaság eszközeit és a társaság által biztosított szolgáltatásokat (pl. Mobiltelefon, laptop, gépjármű, internetkapcsolat, stb.) nem használhatják.
Az Eu-Secure Zrt kerüli az erőforrások pazarlását, és a keletkező melléktermékeket a jogszabályoknak megfelelően kezeli. A vállalatnál mindenki arra törekszik, hogy folyamataink környezetre gyakorolt káros hatása minimalizálva legyen.
A jelenlegi piaci környezetben az integritás és az etikus magatartás elengedhetetlen a hosszú távú fennmaradás és üzleti kapcsolatok érdekében. Ezért arra ösztönözzük munkatársainkat és üzleti partnereinket, hogy segítsenek megóvni cégünk integritását azáltal, hogy információt nyújtanak minden olyan magatartásról, amely negatív hatással lehet hírnevünkre vagy üzleti kapcsolatainkra.
'OPEN BOOK...'
Az átlátható működés ma már elvárás a gazdasági szféra szereplőivel szemben, emellett kulcsfontosságú a fenntartható gazdasági fejlődéshez és a hosszútávú üzleti kapcsolatokhoz. Egy vállalat sikerességét egyre inkább meghatározza az érintettek körében kialakított bizalmi szint, melyet nem csak elkötelezett, minőségi biztonsági szolgáltatásokkal, de átlátható, jogkövető gazdálkodással is szeretnénk igazolni ügyfeleink részére.
A korrekt – kiegyensúlyozott együttműködés és a bizalom kiemelkedő jelentőséggel bír a hosszútávú sikeres üzleti kapcsolatok viszonyában. Cégünk minden megrendelője részére átláthatóvá tette gazdálkodását. Az ’Open Book’ könyvelési eljárás lehetőséget biztosít partnereink részére, hogy együttműködésünk során bármikor ellenőrizhessék pénzügyi vállalásainkat, jogszerű tevékenységünket, az általuk fizetett díjtételek szerződés szerinti felhasználását, az adók, járulékok és költségek jogszabálynak megfelelő könyvelését, bevallását, befizetését..  
Az Eu-Secure Zrt. betartja a foglalkoztatási előírásokra, valamint a szakmai tevékenységre, gazdasági működésre vonatkozó jogszabályokat. Olyan béreket biztosít dolgozói számára, amelyek megfelelnek legalább a minimálisan megköveteltnek, és elegendőek ahhoz, hogy fedezzék az alapvető emberi szükségleteket az adott közösségben.

GARANCIÁK
Pénzügyi
Kártérítési
Szakmai
Lépjen Kapcsolatba Velünk
Vissza a tartalomhoz